Music

Dit is hoe het is om stage te lopen voor Chance the Rapper

  1. Newschevron right
  2. Dit is hoe het is om stage te lopen voor Chance the Rapper

De droom van de 22-jarige Negele Hospedales, beter bekend als Hospey uit Canada, kwam uit toen hij twee maanden lang mocht stage lopen voor zijn favoriete artiest, Chance the Rapper. In zijn blog vertelt hij hoe crazy zijn stage was.

zenuwslopend

Hospey vertelt over zijn eerste dag, die altijd spannend is, maar met Chance als je baas nog iets zenuwslopender.

"Vandaag is de eerste dag van je nieuwe baan... behalve dat jouw baan een raptour door het hele land is, waar jouw collega's muzikanten van wereldklasse zijn, en jouw baas iemand is die drie Grammy's heeft gewonnen."

sollicitatie gone viral

Aan het begin van dit jaar liet Chance weten dat hij op zoek is naar een stagiair. Natuurlijk melden honderden mensen zich aan, maar Hospey werd gekozen nadat zijn sollicitatie viral ging.

tourleven

Hospey vertelt over hotelkamers die groter zijn dan zijn eigen toekomst, over 5-sterrenmaaltijden in New York. Het leven op tour bleek ook heel ver verwijderd van het leven dat zijn vrienden en familie leidden.

“Je wilt je vrienden over jouw ervaringen vertellen maar je bent fysiek niet in staat om het te doen, omdat je er de woorden niet voor kunt vinden."

moeilijke momenten

Maar Hospey vertelt ook over dat het leven op tour eenzaam kan zijn. "Waar niemand je voor waarschuwt als je met 90 man tourt, is de eenzaamheid." Maar uiteindelijk was het een onvergetelijke ervaring.

“Mijn tijd als stagiair voor Chance the Rapper is iets wat ik nooit echt in woorden kan opsommen.”

En hoe Chance was? "Hij is precies de man die je je voorstelt, als een familieman, een zakenman, en een vriend.”

Foto Instagram: Hxspey

Ster advertentie
Ster advertentie