Music

VIDEO'S: Lady Gaga geeft spectaculaire show in Ahoy

  1. Newschevron right
  2. VIDEO'S: Lady Gaga geeft spectaculaire show in Ahoy
Lady Gaga werd maandagavond verrast door haar fans in de Rotterdamse Ahoy. Ze verscheen iets later op het podium door sneeuwval, maar dat weerhield haar Little Monsters niet om zich van hun beste kant te laten zien. Tijdens het nummer Love Game gingen tientallen hartjesballonnen de lucht in. Gaga complimenteerde de fans voor hun ludieke actie en riep ze op om meer van zichzelf te houden in plaats van van haar.

Ondanks dat het concert volledig uitverkocht was, zat de zaal niet vol. Hoogstwaarschijnlijk kwam dat door het winterse weer waar de 24-jarige zangeres ook last van had. Toch liet Lady Gage weten dol te zijn op Nederland. "Het is een van mijn favoriete landen. Elke keer als ik hier ben, doe ik zo veel inspiratie op", vertelde Gaga. "Op de een of andere manier beginnen en eindigen mijn albums altijd in New York, maar ook Nederland komt altijd terug."

In mei was Lady Gaga ook al in Nederland met bijna dezelfde show die eveneens deel uitmaakt van de Monster Ball Tour. Het verschil tussen het optreden in Arnhem en Rotterdam was dat de zangeres veel meer te vertellen had. Vanavond geeft Lady Gaga een tweede optreden in Ahoy, Rotterdam.Ster advertentie
Ster advertentie