Music

Oswald brengt Caribische sfeer met 'My Baby Yolo'

  1. Newschevron right
  2. Oswald brengt Caribische sfeer met 'My Baby Yolo'
Zouk zanger Oswald is in Sint Maarten al een tijdje ontzettend populair. Hij staat op het Caribisch eiland ook wel bekend als de 'Prince of Zouk'. Afgelopen vrijdag heeft hij zijn nieuwste single 'My Baby Yolo (You only live once)' gelanceerd onder het Rock 'N Vibes label. Ook Ziggi Recado en Maikal X zaten eerder bij dit platenlabel. "Oswald is een ruwe diamand uit St. Maarten", aldus platenlabeleigenaar Mr. Rude.

Het nummer bevat elementen uit het Afrikaanse zouk en is door Oswald zelf geschreven. De track is te vinden op zijn gelijknamige album dat deze maand is uitgebracht. De muzikant scoorde eerder hits met tracks als 'I Need Your Body', 'Body 2 Body' en 'So Tight'. Hij zingt zowel Engelstalige als Franstalige nummers. Behalve in het Caribisch gebied is hij bovendien in de Verenigde Staten en Canada bekend en heeft hier ook eerder een tour heeft afgelegd. FunX-presentator sprak de zanger onlangs aan de telefoon. Beluister het interview hieronder terug.

FunX interview met Oswald
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F64485813&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Oswald - My Baby Yolo


Ster advertentie
Ster advertentie