Music

Sexion d'Assaut roept fans op voor videoclip

  1. Newschevron right
  2. Sexion d'Assaut roept fans op voor videoclip
De mannen van Sexion d'Assaut zijn hun fans zo dankbaar voor al het succes, dat ze nu iedereen oproepen om in Parijs deel te nemen aan de videoclip van hun nieuwe single Cérémonie. Via Facebook en Twitter roepen ze fans op om hun kans te grijpen en een rol te claimen.

De populairste Franse rapgroep van dit moment werkt op de XTip Cérémonie samen met Admiral DRY. De track is net als de vorige Sexion d'Assaut singles Paris Va Bien en Problèmes d'adultes afkomstig van het L'Apogée album. Al moet daar wel bij gezegd wordt dat Cérémonie alleen als bonustrack terug te vinden is op de laatste re-release van het album dat inmiddels de status 'diamant' heeft. Dat is in Frankrijk vergelijkbaar met vijf keer een platinaplaat ontvangen, oftewel een half miljoen verkochte exemplaren.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/j7drDx_DBrc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Inmiddels is er ook minder goed nieuws voor een groepslid Sexion d'Assaut. Adams Diallo beweerde in 2010 dat een journalist een interview met hem deels had verzonnen. Daarin zei Adams dat hij 100% homofoob was, maar in de dagen na publicatie ontkende hij die uitspraak in alle toonaarden. Nog geen week na de golf van negativiteit gaf hij toe dat hij verkeerd zat. Daardoor werd hij door desbetreffende journalist aangeklaagd voor laster. Die zaak heeft ze nu gewonnen, waardoor Adams haar nu € 6000,- moet betalen.
Ster advertentie
Ster advertentie