Music

Nelly Furtado releast 'Big Hoops' clip

  1. Newschevron right
  2. Nelly Furtado releast 'Big Hoops' clip
Nelly Furtado heeft de clip van haar nieuwste single 'Big Hoops' uitgebracht. De Portugees-Canadese zangeres kwam afgelopen de XChart binnen op de 26ste positie met dit nummer. In 2007 bracht Furtado voor het laatst een Engelstalige single uit.

'Big Hoops' is geproduceerd door Rodney Jerkins, ook wel bekend als Darkchild. De producer die eerder hits maakte voor Destiney's Child (Say My Name), Michael Jackson (You Rock My World) en J.Lo (If You Had My Love), heeft samen met Nelly de tekst van het nummer geschreven.

De track is terug te vinden op Furtado's aankomende album 'The Spirit Indestructible'. Op de cd die op 26 juni wordt uitgebracht, staan ook producties van onder meer dj Tiësto, Salaam Remi en Da Genius. "Dit album staat voor positieve energie, jeugd en de meedogenloosheid van de geest", aldus de zangeres. "Ik wil dat mensen gaan springen, dansen, schreeuwen, lachen, huilen, liefde voelen en het overal heel hard draaien." Nelly's laatste Engelstalige album 'Loose' werd in 2006 uitgebracht.

Nelly Furtado - Big Hoops (Bigger The Better)
Ster advertentie
Ster advertentie