Music

De DiXte 1000 stemlijst van: Sabrina Starke

  1. Newschevron right
  2. De DiXte 1000 stemlijst van: Sabrina Starke
Sabrina Starke kan je veroveren met haar zwoele jazzy en soul sounds. Zo heeft ze hits op haar naam staan als Do for love en A woman's gonna try. Vanochtend was ze in FunX Start en vertelde over haar top vijf diXte tracks. Ze noemde Lauren Hill "the queen of soul and hip hop" en vindt dat het nummer Doo-Wop (That thing) de eerste plek in haar lijstje verdient. Sabrina luistert ook graag naar

reggaester Jah Cure. In het bijzonder naar één van haar favoriete nummers van hem Longing for. "Ik voelde hem. Ik kan het echt niet uitleggen. Hij zingt gewoon echt echt uit zijn ziel."

1. Lauryn Hill - Doo-Wop (That thing)

"Ze is nu nog steeds heel relevant. Maakt niet uit wanneer je Lauryn draait. Ze is gewoon een multitalent eigenlijk."

2. Jah Cure - Longing For
"Ik voelde hem. Ik kan het niet echt uitleggen. Hij zingt het gewoon echt echt uit zijn ziel."

3.
Rihanna - Man Down
"Toen ik dit hoorde dacht ik: 'oohh lekker!' Die flow waarop zij zingt, die timing is gewoon gruwelijk. Ik zou zeker zo’n nummer ook kunnen zingen."

4.
SWV - Right Here
"Ik Wilde vroeger ook in een meidengroep zitten."

5.
Jagged Edge - Lets get married
"Als je dit hoort, dan beeld je je in dat dit eigenlijk voor jou wordt gezongen. Wie wilt niet dat een jongen die voor je zingt."
Heb jij al gestemd op je favoriete tracks? Zo niet, breng dan hier je stem uit en maak kans op die exclusieve tickets voor De DiXte 1000 Afterparty in Amsterdam met onder andere optredens van Jayh, Dio & Sef!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie