Music

Kanye West disst Mitt Romney op nieuwe track

  1. Newschevron right
  2. Kanye West disst Mitt Romney op nieuwe track
Kanye West heeft vlak voor de Amerikaanse verkiezingen uitgehaald naar Obama's tegenstander Mitt Romney. De rapper deed dit op het het nummer 'To The World' waar R.Kelly ook op te horen is.

"I'm just trying to protect my stacks. Mitt ROmney don't pay no tax", hiermee deelt de rapper een sneer uit aan de republikein die in zijn campagne voor lage belastingtarieven pleit. Het vreemde is dat Romney weigert om zijn belastingaangiftes bekend te maken.

Nicki Minaj
Een nieuwe track van Nicki Minaj die vorige week werd uitgebracht kwam ook onder de aandacht bij verschillende media en fans omdat ze daarin zei dat ze op Romney gaat stemmen in plaats van Obama. Sommigen wisten niet of dit sarcastisch bedoeld was of dat ze dit echt meende. Ze kreeg hierdoor veel boze reacties op haar Twitter account. De president dacht hier echter anders over. Hij zei dat Minaj gewoon een rol speelde op het nummer. Dit werd vervolgens door Nicki bevestigd.

Reactie Obama
Obama heeft nog niet op Kanye's nummer gereageerd. Een aantal jaar geleden noemde Barack de rapper nog een 'jackass' (ezel/sukkel) omdat hij tijdens de uitreikingen bij de MTV Awards de speech van Taylor Swift onderbrak en zei dat Beyoncé's videoclip beter was. Ondanks dat vond de president wel dat Kanye talent had.Ster advertentie
Ster advertentie