Music

Rapper Juice WRLD overleden op 21-jarige leeftijd

foto: Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Rapper Juice WRLD overleden op 21-jarige leeftijd

Rapper Juice WRLD is vandaag op 21-jarige leeftijd overleden. Dat meldt TMZ. Jarad Anthony Higgins, zoals de Amerikaan echt heette, zou onwel zijn geworden op de Chicago Midway-luchthaven. Juice WRLD werd vervolgens met spoed vervoerd naar het ziekenhuis waar hij korte tijd later is overleden. De doodsoorzaak is niet bekend, maar volgens ooggetuigen zou er bloed uit de mond van de rapper zijn gekomen.

Helden die te vroeg gestorven zijn

Juice WRLD ken je van de FunX-hits Luicid Dreams en Hear Me Calling. Hij heeft tot nu toe twee studioalbums uitgebracht en fans wachtten ongeduldig op een opvolger. De Amerikaan die afgelopen maandag 21 jaar werd, stond eerder dit jaar op Lowlands en bracht daar een ode aan jonge helden die te vroeg gestorven zijn, zoals XXX Tentacion en Nipsey Hussle. Een jaar eerder stond hij op WOO HAH! waar Ouassima een hilarisch interview met hem had over de gezonde leefstijl van Nederlanders.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Legende

Juice WRLD slingerde graag tweets de wereld in waarin hij zijn gevoelens open en bloot deelde met zijn fans. Eigenlijk net als in zijn nummers, maar dan zonder muziek. Een paar dagen geleden had hij het opvallend genoeg in een van die tweets over sterven als een legende.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie