Music

Chuckie sidekick Weekend WaX

  1. Newschevron right
  2. Chuckie sidekick Weekend WaX
Zijn Dirty Dutch concept feesten heeft hij tot in elke uithoek van Nederland gebracht en hetzelfde doet hij met Treetz. Ook in het buitenland is Chuckie bekend. Op zijn XTip Drop Low doet de UK rapper Doctor mee.

Chuckie kan er meer over vertellen, want hij is als sidekick te gast in Weekend WaX op zaterdag 8 maart. Hij vervangt Riza, die dit weekend andere verplichtingen heeft.

In de UK zijn ze voor Drop Low druk bezig een speciale dans te ontwikkelen (verzinnen). De rapper Doctor is daar bekend van Never Gonna Say Bye van Soundbwoy.
{youtube}OVjuyNeLiGs{/youtube}
In Frankrijk gaan er enkele dj’s aan de slag voor de remixes. Zo maakt de Parijse dancehall dj Mike One er een project van. Deze dj kan je zien als de handlanger van Cut Killer, die een grote vinger in de pap heeft bij het Franse hiphop station Skyrock.

Veel om over te praten bij Weekend WaX, maar Chuckie zal ook een korte set neerzetten. Er is daarnaast ook bezoek van MC Andy Sherman. Hij zal dus tijdens Chuckie’s hoogstwaarschijnlijk ook wat lines droppen. De moeite waard om te luisteren naar Weekend WaX.

Weekend WaX vrijdag met Q-Bah en (Bolle) Tim
Special guest Kempi en M. Bizz
Vrijdag 07 maart 2008 19.00 - 21.00 uur

Weekend WaX zaterdag met Hatim en Chuckie
Special guest MC Andy Sherman
Vrijdag 08 maart 2008 19.00 - 21.00 uur
Ster advertentie
Ster advertentie