Naar homepage
Music

Playboi Carti dropt langverwacht album 'Whole Lotta Red'

bron: Spotify: Playboi Carti
  1. Newschevron right
  2. Playboi Carti dropt langverwacht album 'Whole Lotta Red'

Niet alleen de kerstman, maar ook Playboi Carti komt deze kerst met cadeautjes. De Amerikaanse rapper heeft vandaag namelijk zijn langverwachte album Whole Lotta Red uitgebracht. Het album is precies zoals je van de 24-jarige rapper kon verwachten: een mix van futuristische beats met melodische vocals. Het project telt maar liefst 27 tracks en bevat featurings van onder anderen Future, Kid Cudi en Kanye West.

Geduld

Carti's fans hebben lang moeten wachten op het nieuwe album, want het is namelijk al twee jaar geleden dat hij zijn debuutalbum Die Lit uitbracht. Ook riep de rapper een jaar geleden al dat Whole Lotta Red eraan zat te komen en eindelijk is het zover.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Clip

Naast zijn nieuwe album heeft Playboi Carti ook een clip gedropt voor zijn track M3tamorphosis samen met Kid Cudi. De clip heeft, net zoals de track, een duistere vibe. De rapper vertelt vooral over zijn gevoel van zelfvertrouwen en dat hij niet naar haters luistert. "Ze kunnen me niet verstaan, ik spreek hierogliefen", rapt hij in zijn eerste verse. Hier gaat de rapper in op de grote hoeveelheid kritiek die hij krijgt van mensen die zijn teksten niet kunnen verstaan, omdat zij vaak zeggen dat Carti een eigen taal spreekt die niemand kan verstaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie