Music

Lucky neemt vrij voor intro

  1. Newschevron right
  2. Lucky neemt vrij voor intro
Terwijl hij met Oneblood en zijn Don Family de mixtape Shit Is Aan afrondt heeft Lucky natuurlijk gewoon zijn reguliere baan in Amsterdam. Gelukkig heeft Lucky op vrijdag 14 december vrij kunnen nemen om in de FunX studio samen met dj Idriss te werken aan de intro van de Jaarmix 2007.

In de intro rapt Lucky over de (muzikale) gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Natuurlijk is hij zijn nummer 1 notering in de XChart met Pokoe Na Mi Lobie daarbij niet vergeten. Deze track zal ook op de mixtape verschijnen. Op 24 december is de mixtape downloadable en als je in Damsko bent, zal je het daar ook op straat vinden. Op de mixtape zullen meerdere artiesten van de zogenaamde Don Family te horen zijn.Zo doet bijvoorbeeld rapper Art-A-Fact, oftewel Giovanni Gemerts (op de foto rechts) ) mee op de track Als Je ’t Risico Neemt. Deze tune is gemaakt op de beat van Clyde Carsons 2 Step.

De Jaarmix 2007 is op 31 december te horen om 18.00 en om 23.00 uur. Natuurlijk kan je ‘m dan ook via de site beluisteren. Maar voordat het zover is, kan je het voorlopig doen met de track Als Je ’t Risico Neemt.

Het is om je ’n idee te geven van de skills van Oneblood en de Don Family. Het gaat hier wel om expliciete teksten, dus bij deze ben je gewaarschuwd.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_Oneblood_Als_Je_t_Risico_Neemt.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie