Music

Gülşen al vier weken op #1 in Turkse chart

  1. Newschevron right
  2. Gülşen al vier weken op #1 in Turkse chart
Popzangeres Gülşen domineert de Turkse hitlijsten met haar hitsingle Yatcaz Kalkcaz Ordayım. Zo vind je haar al vier weken op #1 in de Turkse Top 30 van FunX, maar ook bij toonaangevende Turkse zenders als PowerTurk en Super FM staat of stond ze bovenaan de hitlijst. De bijbehorende videoclip staat na anderhalve maand al op tien miljoen views en blijft doortikken.

Video

De clip van Gülşen's Yatcaz Kalkcaz Ordayım is even energiek en succesvol als de single. De video gaat van start met een flink verkeersongeluk waar de sexy zangeres heelhuids vanaf lijkt te komen. Vervolgens brengt volgen de kijkers haar langs het strand, in donkere bossen en zien we hoe ze midden in een spannende getekende actiescène beland.

Ozan Çolakoglu

Het geheim achter Gülşen's succes is volgens velen producer Ozan Çolakoglu. Deze Turkse hitmachine is bijvoorbeeld ook de grote naam achter popster Tarkan. Daarnaast heeft hij een relatie (gehad?) met Gülşen.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/zFD8ZF8svzw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie