Music

Ciara treedt voor het eerst op in Nederland

  1. Newschevron right
  2. Ciara treedt voor het eerst op in Nederland
R&B-ster Ciara treedt vrijdag 30 december voor het eerst op in Nederland! Natuurlijk neemt ze haar beroemde hits '1,2 Step', 'Goodies', 'Love Sex Magic' en 'Work' mee naar de Amsterdamse Black Music Special in The Sand. De Amerikaanse zangeres wordt bijgestaan door een lange lijst met R&B-flavoured dj's, zoals Flava, Irwan en Nicky Fouquet.

Ciara brak in 2004 door met de singles 'Goodies' en '1, 2 Step'. Beide nummers bereikten de hoogste positie van de Amerikaanse hitlijsten. Haar debuutalbum 'Goodies' verkocht wereldwijd meer dan vijf miljoen exemplaren en ging in Amerika zelfs drie keer platinum. Het leverde haar vier Grammy nominaties op.

Het tweede album, ‘Ciara: The Evolution’, verscheen in 2006 en kwam direct binnen op nummer 1 in de Billboard 200. Het leverde Ciara hits op als ‘Get Up’ en ‘Promise’. Een aantal jaren later in 2009 stond Ciara wereldwijd bovenaan de hitlijsten met ‘Love Sex Magic’, de leadsingle van haar derde album. De samenwerking met Justin Timberlake op dit nummer leverde haar weer een Grammy nominatie op. Ciara’s grootste hit van haar vierde en laatste album is ‘Ride’ met Lucadris, daarna volgden nog de singles Speechless en Gimmie Dat.

Meer info over het concert? Klik hier!

Ciara - Gimmie Dat

Ster advertentie
Ster advertentie