Music

The Voice Kid Brett releast clip met Lil Kleine

  1. Newschevron right
  2. The Voice Kid Brett releast clip met Lil Kleine
Brett werd als 13-jarige bekend bij The Voice Kids en releast nu zijn debuutsingle 'Het Leven Is Een Melodie'. Samen met de Amsterdamse rapper Lil Kleine maakten ze de titelsong voor de Nederlandse kerstfilm 'De Groeten van Mike!'. Vind jij de track dope? Stem er dan op in de XTips!

Brahim Fouradi werkt met Monsif en Aliyah, maar hij zag het tijdens de audities van The Voice Kids ook direct zitten in Brett. "Hij heeft iets speciaals. Ik heb nog nooit een 13-jarige met zoveel gevoel zien zingen." Daarom hoopte Brahim dat Brett The Voice Kids niet zou winnen, zodat hij de jonge zanger een contract kon aanbieden bij zijn label. Brett won de talentenjacht inderdaad niet en ging akkoord met het aanbod van Brahim om te tekenen bij Equipe Entertainment, een divisie van Sony Music Netherlands.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/AsPnwprVko4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Lil Kleine

Jorik van Scholten is beter bekend als de 17-jarige rapper Lil Kleine. Deze ras-Amsterdammer dook op zijn zesde al de studio in met Lange Frans en bracht op zijn tiende zijn eerste studioalbum uit. Inmiddels verzorgt hij sinds mei het voorprogramma van Lange Frans en maakte hij de mixtape ZoVaderZoZoon met Spacekees.

De Groeten van Mike

De Groeten van Mike! is een Nederlandse kerstfilm waarin de jonge hoofdrolspeler Mike uit handen van Jeugdzorg probeert te blijven. Hij verzint samen met zijn maatje Vincent allerlei manieren om de plannen van Jeugdzorg te dwarsbomen en dat allemaal om kerst met zijn moeder te vieren. De Groeten van Mike gaat 12 december in première in de Nederlandse bioscopen.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/D7_93s81XV0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie