Music

Ciara haalt uit naar Keri Hilson met rap in nieuwe clip

  1. Newschevron right
  2. Ciara haalt uit naar Keri Hilson met rap in nieuwe clip
Ciara heeft haar nieuwste internetvideo uitgebracht. Op de track 'Basic Instinct (U Got Me)' zingt ze niet alleen, maar laat ze zien dat ze het rappen ook beheerst. De 24-jarige r&b zangeres heeft met The Dream samengewerkt aan het nummer. Met de track wil Ciara haar aankomende studio-album 'Basic Instinct' in de spotlight zetten.
Diss
De track is ook bedoeld als tegenaanval op Keri Hilson. Volgens geruchten schijnt Hilson Ciara te hebben gedisst in de remix van het nummer 'Turnin' Me On'. Cici wil bovendien laten zien dat ze nogsteeds hetzelfde meisje van vroeger is. Dat toont ze met teksten als: "See I was out buyin' Chanel bags / while I was doin' that you turned up your swag -- Caught me slippin' / but get your hustle on / shorty, I ain't trippin" en "I got a lil’ too prissy/ I didn’t expect ya’ll bitches to try to get me/ U got me"

Ludacris
Deze week wordt de videoclip met Ludacris ook uitgebracht. Eerder deze week zijn foto's hiervan op internet beland. Hou FunX.fm in de gaten voor de release hiervan! Wil je dat Ludacris in jouw HipHop Top 100 terecht komt? Stem hem deze lijst in en luister zondag 9 mei naar jouw HipHop Top 100 on air. Door te stemmen maak je direct kans op een hiphop pakket met o.a. CD’s van bekende rappers.

Ster advertentie
Ster advertentie