Music

John Legend covert Rolling In The Deep van Adele

  1. Newschevron right
  2. John Legend covert Rolling In The Deep van Adele
Sommige nummers zijn zo ontzettend lastig om te coveren, dat je er beter niet aan kan gaan beginnen. Het nummer 'Rolling In The Deep' van Adele is hier een voorbeeld van. Enkel en alleen als het goed uitgevoerd wordt, bestaat er een kans dat die versie beter is dan het origineel. John Legend heeft de track gecoverd, beluister hier het resultaat!

Net als vele anderen is ook John verliefd geworden op het nummer van Adele. Via Twitter liet hij weten: "Here's some wednesday ear candy. I love this Adele song. Decided to cover it." Samen met een gospel koor laat Legend zien dat hij acapella ook ontzettend goed kan zingen.

Niet veel later twitterde hij dat het nummer van Rebecca Black de volgende is die hij zal coveren. Maar voordat dat gaat gebeuren moet zijn 'Rolling In The Deep' cover 40 miljoen Youtube hits hebben. Kans is groot dat het heel lang gaat duren. Misschien maar goed ook. Mocht je niet weten wie Rebecca Black is, check dan even op youtube. Vandaar dat hij dit bericht daarna op twitter plaatste.

Welke versie vind jij beter? Die van John Legend of hoor je toch liever die van Adele?

John Legend - Rolling In The Deep
Adele - Rolling In The Deep


Ster advertentie
Ster advertentie