Music

BN'ers in clip Far East Movement

  1. Newschevron right
  2. BN'ers in clip Far East Movement
De leden van Far East Movement en LMFAO waren enkele weken geleden in Amsterdam voor de opnames van de 'Live My Life' videoclip. Afgelopen weekend is de kleurrijke clip gelanceerd. Justin Bieber, die ook op de track te horen is, verschijnt niet in de video. Enkele bekende Nederlandse artiesten waaronder Eva Simons, Sidney Samson en Quintino komen hier wel in voorbij.
Geruchten
Toen de artiesten in de Nederlandse hoofdstad aankwamen, deden de geruchten al snel de ronde dat ze bezig waren met clipopnames. Het was toevallig de dag waarop de lerarenstaking plaatsvond en Amsterdamse tieners niet op school waren. "Toen we de party bus scenes aan het opnemen waren in de stad en de verrassende flash mob deden in het centrum, waren er honderden kinderen op straat die achter onze bus aanzaten", aldus Kev Nish van Far East Movement.

Album
De nieuwe single komt op het aankomende album van Far East Movement te staan. Ze hebben onder andere met producers David Guetta, Will.i.am en RedOne gewerkt. De exacte releasedatum van 'Dirty Bass' dit jaar is nog niet bekend gemaakt.
Ster advertentie
Ster advertentie