Music

Kempi's mini-docu 'Van Toen Tot Nu'

  1. Newschevron right
  2. Kempi's mini-docu 'Van Toen Tot Nu'
Kempi heeft samen met Christiaan Verhoeff de mini-docu 'Van Toen Tot Nu' gemaakt. De rapper is momenteel keihard aan het werk aan zijn aankomende album 'Het Testament Van Zanian Adamus'. Gelukkig had hij tijd over voor de docu, waar je het verhaal ziet zoals het echt is.

De reden dat Kempi de minidocu zelf heeft gemaakt komt omdat de media eigenlijk altijd maar één verhaal vertelde: "Ik ben altijd door andere mensen en media gefilmd. Alleen de media schetst soms een verkeerd beeld over hoe dingen werkelijk zijn en hoe ze zijn gebeurd. Daarom vond ik het nu tijd dat ik zelf mijn verhaal vertel. Het was heel dope om te doen, en ik denk dat ik samen met Christiaan Verhoeff een toffe mini-docu heb neergezet."

Op de vraag of we in de toekomst nog meer KVF - Films kunnen verwachten is Kempi heel duidelijk: "Zeker! Ik vond het heel tof om te doen, en ik wil me ook in verschillende dingen verdiepen en groeien. Naast mijn muziek ben ik natuurlijk veel bezig met MusicPlace en nu ook met KVF-Films. Ik zou ook heel graag films willen maken voor andere mensen. Zo krijg je nieuw inzicht in de persoon waar de docu om draait, dan wat de media je standaard laat zien." aldus Kemperveen. "Binnenkort komt er ook een studio-docu uit, maar daar gaan jullie binnenkort meer over horen."

Ster advertentie
Ster advertentie