Music

Nelson Freitas releast Elevate album

  1. Newschevron right
  2. Nelson Freitas releast Elevate album
Het gloednieuwe 'Elevate' album van Nelson Freitas is vandaag uitgekomen! De zanger vertelde al eerder bij FunX dat dit zijn spannendste albumrelease ooit is, omdat hij helemaal uit de box is gegaan. "Ik heb met hele nieuwe mensen gewerkt en ik heb hele nieuwe muziek gemaakt. Een hele andere stijl."

Singles

Op Elevate staan veertien nummers van Nelson Freitas, waaronder de FunX-hit Simple Girl. De nieuwe XTip 'Bo Tem Mel' is ook van dit album afkomstig. Op Facebook verklapt de zanger tevens dat de derde videoclip Certeza binnenkort verschijnt.



Samenwerkingen

Op het nieuwe album werkt Nelson Freitas met nieuwe mensen zoals de Angolese zanger C4 Pedro, DJ Djeff Afrozila en KLASSZIK, de producer van Simple Girl. Simple Girl zou eigenlijk op het nieuwe album van Nelson Freitas uitkomen, maar de track lekte uit. Door de buzz die de single creëerde, voelde hij zich genoodzaakt om een videoclip te schieten.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/fN7p1zi7DpA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie