Music

Qucee dropt de videoclip van zijn meest gevoelige track

foto: YouTube Qucee
  1. Newschevron right
  2. Qucee dropt de videoclip van zijn meest gevoelige track

Qucee is veel bezig met nieuwe muziek, maar er is één track waar hij en zijn fans écht naar uitkeken: Trots. Na veel tegenslagen is de videoclip eindelijk online. Het leek namelijk net of Trots vervloekt was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

pech

Qucee wilde het nummer zo perfect mogelijk maken, waardoor hij zijn lines steeds opnieuw opnam. Toen Trots bijna af was, ging het hopeloos mis. De audiosporen van de track waren allemaal weg! Dat betekent dat alle verses die Qucee had gespit, er gewoon niet meer waren. Hij moest alles opnieuw opnemen en de Spijkenissenaar was zwaar teleurgesteld.

videoclip

Maar gelukkig is de track met videoclip nu uit. Het nummer gaat over de struggles die Qucee heeft gehad en over wat hij tot nu toe bereikt heeft in zijn leven. In zijn vlogs vertelde de Spijkenissenaar al dat Trots zijn meest gevoelige track is: "Het is meer dan een track voor mij. Het is een hoofdstuk in mijn leven, die ik hiermee afsluit en waar ik tegelijkertijd heel trots op ben". Een hoofdstuk afsluiten doe je natuurlijk niet alleen. Dat doe je met de mensen waar je van houdt. Daarom zijn alle vrienden en familieleden van Qucee in de videoclip te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie