Music

Will.i.am is fel tegenstander nieuwe cd Michael Jackson

  1. Newschevron right
  2. Will.i.am is fel tegenstander nieuwe cd Michael Jackson
Sommige fans kunnen niet wachten op het nieuwe album van Michael Jackson, maar Will.i.am is een fel tegenstander van de uitgave. De Black Eyed Peas frontman was een vriend van de King of Pop en keurt het idee af, omdat Michael zijn goedkeuring niet kan geven.

"Ik vind dat het album nooit moet uitkomen. Dat zou slecht zijn, want Michael was een perfectionist en had dit nooit zo gewild. Hoe kan je een cd van Michael Jackson uitbrengen als Michael er niet zelf bij is om de plaat te steunen?"

Will.i.am vindt het respectloos dat er een album uitgebracht wordt. De rapper/producer vraagt zich af wat is er mis is met de platen die hij hiervoor gemaakt heeft en waarom men daar niet genoeg aan heeft. "Je behandelt iemand niet respectloos nadat hij overleden is. Hoeveel energy willen ze nog uit hem zuigen, stelletje parasieten!"

Het nieuwe album van de King of Pop verschijnt in de maand november. Tegelijkertijd zal er ook een Michael Jackson-dansgame uitgebracht worden. Bezitters van de Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en de iPhone kunnen alvast beginnen met sparen...

Will.i.am en Michael Jackson samen in de studio:


Ster advertentie
Ster advertentie