Music

Mr. Probz de diXte met Waves

  1. Newschevron right
  2. Mr. Probz de diXte met Waves
Mr. Probz is deze week de diXte met zijn nieuwe single Waves. De videoclip is inmiddels al twee weken uit en leverde de artiest al meerdere optredens in radioshows op. De Nederlandse hiphopscene wacht inmiddels al jaren op de albumrelease van Probz, maar dit jaar lijkt het 'The Treatment' dan eindelijk uit te komen.

Albumrelease

De release van het album is al een aantal keren uitgesteld wegens verschillende redenen: een schietpartij, een auto-ongeluk en ook nu weer zoekt ongeluk Mr. Probz op. Zijn studio brandde afgelopen weekend volledig uit. Het is nog maar de vraag of de artiest de cd voor 20 juli uit kan brengen, maar hij weet zeker dat het gaat gebeuren: "Hoe dan ook komt die plaat uit. Het interesseert me niet meer. Nu weet ik helemaal zeker dat ik 'm uit moet brengen."

The Treatment

De videoclip van Waves is vooral gefocust op de muziek. Precies zoals Mr. Probz zijn muzikale successen het liefst ziet. Het draait bij hem om persoonlijke muziek en minder om de persoon erachter. In een interview met Ballin' zegt hij hierover het volgende: “Het wordt steeds moeilijker om tegenwoordig iets te vinden dat authentiek is en écht uit het hart komt. Ik wil daarin geen concessies meer maken en ervoor zorgen dat die hele plaat van begin tot eind daarop gefocust is. ‘The Treatment’ is van mij.”

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/0a5WyAjL1MM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie