Music

Man bevestigt bestaan Jay-Z's geheime zoon

  1. Newschevron right
  2. Man bevestigt bestaan Jay-Z's geheime zoon
Volgens een man, Jerald Andrews, is Jay-Z de vader van een 9-jarig jongetje. In 2007 gingen deze geruchten al rond die de rapper toen bestempelde als pure onzin.

De moeder van het kind, model Shenelle Scott uit Trinidad, had in de tijd dat haar kind werd verwerkt ook nog contact met haar ex-vriend Malik Sayeed.

DNA-test
Andrews, de vader van Malik, geloofde niet dat zijn zoon de vader van het kind was. Hij raadde zijn zoon aan om een DNA-test zou doen. Jerald en de rest van de familie wisten dat Shenelle vaak met andere mannen het bed in dook, waaronder Jay-Z. Uit de test bleek dat Malik inderdaad niet de vader van het kind was, maar dat Jigga dat wel was. Malik Sayeed heeft Shenelle gelijk het huis uit gezet.

Zwijggeld
Volgens Jerald heeft hij Shenelle een miljoen dollar betaald om dit geheim te houden. De mc uit New York heeft ervoor gezorgd dat het model en hun zoontje naar Trinidad zijn verhuisd. Hij vermoedt dat de rapper ook alimentatie betaalt. Ze heeft een groot huis op het eiland gekocht waar haar hele familie nu in woont. Volgens Andrews zei ze dat Jigga een goede vader is en interesse toont.

Beyoncé
Het was toentertijd een grote puinhoop volgens Jerald. Nadat ze de problemen rondom de vaderschap hadden opgelost, onstonden er andere moeilijkheden. Volgens een bron was Beyoncé in het begin kwaad toen ze het te horen kreeg. Ze besloot echter om bij haar man te blijven.
Ster advertentie
Ster advertentie