Music

Ali B biedt Zoe Livay contract aan in The Voice

  1. Newschevron right
  2. Ali B biedt Zoe Livay contract aan in The Voice

Wil je liever tegen deze geweldige zangers en zangeressen vechten in dit programma, of wil je gewoon met mij over een contract bij mijn label gaan praten? Dat was het dilemma dat coach Ali B aan The Voice Of Holland-kandidaat Zoë Livay voorlegde na haar optreden van Verleden Tijd. De keuze was voor Zoë snel gemaakt:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Dit was wat mijn doel hier was: dat iemand me zag. Voor mij is de wedstrijd al klaar. Laten we het gewoon doen."

Zoë, die in het programma meerdere keren als 'ster' bestempeld werd, kreeg ook nog goed advies van coach Anouk:

"Ik hoor her en der achter de schermen dat mensen jou arrogant of chagrijnig vinden. Meid, trek je er alsjeblieft niks van aan, want mij heeft het er in ieder geval niet van weerhouden om op deze stoel te zitten."

Sarah Jane

Anouk was sowieso weer on fire in het programma, want ook bij kandidaat Sarah Jane had ze wat belangrijks te zeggen. Sarah Jane deed namelijk een geweldig optreden van Say Something en ontving daarvoor een staande ovatie van het publiek. Haar coach Ali B was enthousiast: "Ik wil niet dat je bekend staat als die geweldige zangeres die geen carrière heeft, dus daar moeten we naar zoeken in de liedjes die we kiezen." Daar haakte Anouk op in door Ali B te confronteren.

"Als je haar zo goed vindt als je zegt, begin dan die fucking songs voor haar te maken."

Maar Ali B bood Sarah Jane (nog) geen contract aan. Wel liet hij haar doorgaan naar de volgende ronde, dus we gaan sowieso nog veel meer van haar zien tijdens de liveshows van The Voice Of Holland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie