Music

Dolle pret met Blaxtar, Typhoon, O-Dog en zusje Dinopha

  1. Newschevron right
  2. Dolle pret met Blaxtar, Typhoon, O-Dog en zusje Dinopha
Het was dolle pret vanochtend in Start! De broers Blaxtar, Typhoon, O-Dog en zusje Dinopha werden in de FunX Studio aan de tand gevoeld over hun familieband. Het was zelfs zo lachwekkend dat iemand Fernando terug op zijn stoel moest zetten!

Dolle pret met Blaxtar, Typhoon, O-Dog en zusje Dinopha in Start
{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/KruisverhoorFamRandamie-19-09-2011.mp3{/audio}

Kruisverhoor

Tijdens het kruisverhoor vertelde Typhoon dat hij de artiestennaam Dinopha verzonnen heeft. Wat de rapper bewust niet vertelde, is dat hij de naam verzonnen had voor zichzelf. Gelukkig was zijn zusje Dinopha oplettend en vertelde ze het echte verhaal het aan Fernando. Zo heeft Dinopha haar broer moeten vertellen dat het een vrouwennaam is en écht niet kon. Om die reden gaf Typhoon de artiestennaam door aan zijn zusje. Beluister hieronder het kruisverhoor met de familie Randamie, bestaande uit Blaxtar, Typhoon, O-Dog en zusje Dinopha.

Spoken+

De drie broers en hun zusje waren in de studio om te vertellen over Spoken+: de Randamie Editie, een 'spoken word' evenement dat op 25 september plaats vindt in de MuzyQ Studios. Hier zullen Typhoon, Blaxtar, O-Dog en Dinopha voor het eerst hun teksten en gedachten aan het publiek tonen.


Ster advertentie
Ster advertentie