Music

Bruno Mars en James Corden gaan keihard los in de Carpool Karaoke

  1. Newschevron right
  2. Bruno Mars en James Corden gaan keihard los in de Carpool Karaoke

Girls, hit your hallelujah! Het is namelijk weer tijd voor een nieuwe Carpool Karaoke. James Corden rijdt dit keer met niemand dan Bruno Mars door de straten van Los Angeles. Samen zingen ze hits van Bruno's nieuwe album '24K Magic', waaronder 'Perm', 'Versace on the Floor' en '24K Magic'. Maar ook zijn oudere megahits 'Locked Out of Heaven', 'Grenade' en 'Uptown Funk' konden niet ontbreken!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoedenplank

Bruno Mars ziet er, zoals altijd, fresh uit als hij de auto instapt. James Corden complimenteert Bruno om het feit dat elke hoed hem goed staat. Of lijkt dat maar zo? James zocht de meest belachelijke hoedjes bij elkaar en ook die bleken Bruno perfect te staan.

''Ik draag alleen hoeden, omdat ik niet weet wat ik met m'n haar moet aan moet.''

Jailhouse rock

De hoedjes zijn niet het enige wat Bruno weet te rocken. Op zijn vierde kwam hij er dankzij 'Jailhouse Rock' achter dat hij artiest wilde worden. En met zijn a capella-versie in de auto bewijst hij dat de klassieker nog steeds fantastisch kan performen. Ook de typerende opgetrokken lip van Elvis blijkt geen probleem voor de Grammy-winnaar.

Rider

Nadat Bruno Mars zijn rider onthuld, waarop alleen water, drank en natte doekjes blijken te staan, creëren de twee een nieuwe versie van 'Uptown Funk': ''Pop the cork and wipe down. Wipe my face, put some liquor with it.'' Vervolgens switchen ze naar de originele versie van 'Uptown Funk' en gaan volledig uit hun dak!

Ster advertentie
Ster advertentie