Music

Wordt Anong jouw favoriete SuperSongDag-talent?

  1. Newschevron right
  2. Wordt Anong jouw favoriete SuperSongDag-talent?

Je kon vandaag alweer genieten van de vierde SuperSongDag! Het talent van deze week is Anong (uitspraak: Ennong). De 25-jarige Rotterdammer schoof aan in de studio om te laten zien wat hij allemaal in huis heeft.

Anong zingt en rapt in het Engels. Hij releaste een paar weken geleden nog de videoclip Oeh Na Na. Deze nieuwe single liet de artiest vanmiddag aan jou horen tijdens de uitzending.

"Ik denk dat het voor een groot publiek toegankelijk is."


Hij kreeg feedback van Damaira Anijs, begeleider van artiesten als Bokoesam, Reverse en Keizer. Daarnaast verzonden verschillende luisteraars hun feedback via de FunX-app. "Ik vond het goed. Ik vond het lekker klinken. Het (nummer) heeft een popgehalte dus ik denk dat het voor een groot publiek toegankelijk is," zei Damaira.

In een studio kunnen sommige foutjes die een artiest tijdens het zingen maakt, hersteld worden. Daarom moest Anong zich ook bewijzen door dit nummer live te zingen. Beluister hieronder de akoestische versie van het nummer Oeh Na Na. Naast zijn eigen single deed hij ook nog een stuk van een track van Drake. Dit deed hij allemaal onder begeleiding van gitarist Giomaro. Vond Damaira hem na deze live sessie nog goed genoeg?

Feedback Damaira

Ster advertentie
Ster advertentie