Music

Lil Wayne maakt Inception-video voor '6 Foot 7 Foot'

  1. Newschevron right
  2. Lil Wayne maakt Inception-video voor '6 Foot 7 Foot'
Na een maand uitstel is hier eindelijk de 6 Foot 7 Foot videoclip van Lil Wayne! We zien de rapper samen met Cory Gunz en de Young Money Crew terug in de video van deze banger. Lil Wayne noemt zijn nieuwe single "a 2010 version of 'A Milli' on steroids"

6 Foot 7 Foot komt te staan op Lil Wayne's aankomende album Tha Carter IV. Het is tevens de eerste single die hij opgenomen heeft na zijn gevangenschap. Het is een productie van Bangladesh, die in 2008 ook al verantwoordelijk was voor de grote hit A Milli.

Cory Gunz

Voor 6 Foot 7 Foot heeft Lil Wayne de hulp ingeroepen van Cory Gunz. Daarmee tekent de rapper weer voor een meesterzet. Doordat het de eerste track van Wayne is na zijn vrijlating, staat zijn nieuwe Cash Money aanwinst Cory Gunz extra in de schijnwerpers. "Ik zet Nicki Minaj op de juiste tracks, Drake op de juiste nummers en ook dit is de juiste track (voor Cory Gunz)."

Inception

De videoclip is gemaakt met een knipoog naar de film Inception, die onlangs nog 4 Oscars won. Regisseur Hype Williams heeft geprobeerd een droom van Lil Wayne te filmen, waarbij hij uiteindelijk wakker wordt in een badkuip.

Lil Wayne Ft. Cory Gunz - 6 Foot 7 Foot

Ster advertentie
Ster advertentie