Naar homepage
Music

De DiXte 1000 stemlijst van: FunX-DJ Jaimy

  1. Newschevron right
  2. De DiXte 1000 stemlijst van: FunX-DJ Jaimy
Volgens onze jongste FunX-DJ Jaimy is het bijna onmogelijk om uit de beste tracks de kiezen van de volgende legende: Tupac! "Dat zou heel goed Changes kunnen zijn, of Ghetto Gospel...of of of Dear Mama. Damn. Maar ik ga het aller-aller-aller hardst op California Love." Dat is dan ook gelijk zijn meest favoriete track en staat op nummer één in zijn top vijf.

1. 2PAC ft. Dr. Dre - California love

2. KHALED - Aicha
"Als ik Aicha, Didi, C’Est La Vie en Ana Âacheck voorbij hoor komen op FunX, is het beter dat je niet in m'n buurt bent. Er wordt gezongen, geschreeuwd, geslagen (muzikaal gezien) en gedanst. Het doet me dus ook pijn dat ik niet al die tracks in mijn top vijf kan zetten. Als ik dan toch moet kiezen wordt dat het nummer Aicha!"

3. Michael Jackson - Black or white
"Uit al de nummers die de King of Pop, Michael Jackson gemaakt heeft, vindt Jaimy het ook maar moeilijk kiezen. "Dat MJ in de top vijf voorkomt, is voor mij niet meer dan logisch. Hij heeft veel nummers gemaakt die ik voel, zoals The way you make me feel, Smooth criminal, You rock my world, Another part of me...en ik kan nog wel even doorgaan. Maar waar ik uiteindelijk toch het hardst op ga is Black or white. De tekst spreekt me ook enorm aan. Het maakt me niet uit wie of wat je bent, ik waardeer iedereen als mens."

4. Usher - Burn

5. MC Hammer - U can’t touch this


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie