Music

Stromae op #1 in Dance Top 100 met Alors On Danse

  1. Newschevron right
  2. Stromae op #1 in Dance Top 100 met Alors On Danse
De Belgische Stromae is de allereerste artiest die de nummer 1 positie van de Dance Top 100 veroverd heeft. Met Alors On Danse blijft hij David Guetta en Akon's "Sexy Bitch" en "Let The Bass Kick In Miami Bitch" van dj Chuckie en LMFAO net voor in de top drie.


Heb je de uitzending van de
Dance Top 100 gemist? Geen nood! Zondag is de herhaling. Tune in op FunX Dance Radio en geniet vanaf 10.00 uur non-stop van de honderd beste tracks!

De afgelopen drie weken kon je stemmen op jouw favoriete tracks op FunX.fm en FunXDance.nl. Na telling van de stemmen werden afgelopen donderdag al 97 posities van de Dance Top 100 bekendgemaakt. Vandaag kon je tot 18 uur op FunX luisteren naar de gehele chart en werden de bovenste drie plaatsen bekend gemaakt.

Voor Stromae is de eerste plaats van Alors On Danse in de Dance Top 100 alweer een bevestiging van zijn topjaar. In Frankrijk brak hij het eerst door met Alors On Danse. Daarna waaiden de vrolijke klanken van Alors On Danse aan het begin van de zomer over naar de rest van Europa en zelfs daarbuiten. Inmiddels heeft hij in meerdere landen op nummer 1 gestaan en is de track zelfs in China opgepikt.

# 1 Dance Top 100: Stromae - Alors On Danse


2. David Guetta & Akon - Sexy Bitch


3. Dj Chuckie & LMFAO - Let The Bass Kick In Miami Bitch


DJ Chuckie was het afgelopen weekend ook te gast bij FunX! Check hier de live mix van de dj en luister gelijk het interview terug waarin hij verteld over zijn ervaringen in Amerika.
Ster advertentie
Ster advertentie