Music

Game's mixtape, videoclip en singles met Pharrell & Timberlake

  1. Newschevron right
  2. Game's mixtape, videoclip en singles met Pharrell & Timberlake
Game heeft deze week zijn mixtape 'The Red Room' uitgebracht. Op de tape van de Amerikaanse rapper staan 20 tracks, aan elkaar gemixt door DJ Skee. Er staat een lijst aan gastmuzikanten op zoals Lil Wayne, Busta Rhymes, Pharrell en Fabolous. Dwnload de mixtape.


Straatsingle
De track 'It Must Be Me', die ook op de tape staat, is de eerste 'straatsingle' van Game's aankomende release 'The R.E.D. Album'. De cd ligt als het goed is 15 juni in de winkels. Op het album staan naast producties van Pharrell ook beats en raps van Dr Dre op.

Game ft. Pharrell - It Must Be Me

{audio}http://download.omroep.nl/funx/muziek/Game_ft_Pharrell-It_Must_Be_Me.mp3{/audio}

Hitsingle
Gisteren releasde DJ Skee de single met Justin Timerlake getiteld 'Ain't No Doubt About It'. Het is eigenlijk geen track die je bij Game verwacht. De sound doet een beetje denken aan Timberlake's debuutalbum Justified. Dat is niet gek, aangezien dat album net als deze track voor een groot deel is geproduceerd door Pharrell.

Game feat. Justin Timberlake & Pharrell - Ain’t No Doubt About It

{audio}http://download.omroep.nl/funx/muziek/Game_ft_Justin_Timberlake_Pharrell-Ain't_No_Doubt_About_It.mp3{/audio}

Videoclip
Of dit nog niet genoeg is kan je ook nog de nieuwe videoclip Shake bekijken. Het is de eerste officiële videoclip van het nieuwe album. De clip is geproduceerd door TayDoe met niemand minder dan Stacey Dash die je voorbij ziet komen.

Ster advertentie
Ster advertentie