Music

Rapruzie La Fouine en Booba gaat verder

  1. Newschevron right
  2. Rapruzie La Fouine en Booba gaat verder
De Franse rappers La Fouine en Youssoupha bundelen hun krachten op de nieuwe single 'Il Se Passe Quelque Chose'. De track is afkomstig van het album 'Drôle de Parcours', dat La Fouine op 4 februari uitbrengt. Toch is het niet de single waarmee La Fouine momenteel de krantenkoppen haalt, maar een eindeloze rapruzie.

Booba

La Fouine duikt momenteel veelvuldig op in de Franse pers vanwege een ruzie met rapper Booba. De Franse websites smullen van de beef, want het wordt met de dag erger. La Fouine haalde de laatste tijd veel uit naar zijn collega, maar nu doet Booba iets terug op zijn nieuwe single A.C. Milan. Hij beschuldigt La Fouine daarop van kindermisbruik. Ook haalt hij uit naar zijn oude 'vijand', rapper Rohff.

Futur

Het antwoord van La Fouine op A.C. Milan volgde snel via Twitter. Volgens de rapper met Marokkaanse roots heeft Booba's album Futur een steuntje in de rug nodig: "Het laatste album van Booba heeft waarschijnlijk een boost nodig heeft, omdat er in de eerste week maar 900 exemplaren van zijn verkocht."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/mVGTfIWvy7Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

A.C. Milan

Flop of geen flop, Booba's nieuwe single A.C. Milan staat inmiddels op twee miljoen views, terwijl het nummer van La Fouine en Youssoupha, die op dezelfde dag uitkwam, maar 650.000 views heeft. De strijd op YouTube lijkt dus gewonnen door Booba, maar hoe loopt dit af op de Franse straten?

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/Jt_mfcf0ztg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie