Music

Vrouw Lange Frans: “Baas B is een pussy!”

  1. Newschevron right
  2. Vrouw Lange Frans: “Baas B is een pussy!”
Donderdagochtend was Daniëlle van Aalderen in FunX Start. Echtgenoot Lange Frans kwam haar brengen en besloot ook gezellig aan te schuiven. De brunette vertelde Fernando openhartig over het conflict met Baas B en de rechtszaak die haar boven het hoofd hang. Met Baas B is ze trouwens nooit grote vrienden geweest, ze vertelt Fernando dat ze hem een 'pussy' vindt.

IQ Test
Daniëlle was donderdagochtend te gast om te vertellen over haar deelname aan de IQ Test van BNN volgende week woensdag. De ex-amazone werd door BNN benaderd om in het BN’ers panel te gaan zitten en dat leek haar wel een goed idee. “Ik kreeg een mailtje en toen dacht ik ‘Dat moet ik doen om uit te zoeken of ik het in de studio net zo goed doe als thuis’. Vorig jaar heb ik de test met Frans samen op de bank gemaakt en toen hebben we het buitengewoon goed gedaan!”

Conflict met Baas B
Natuurlijk vroeg Fernando Daniëlle, die voorheen het management van Frans deed, ook naar de hele situatie met Baas B. Lange Frans en Baas B hebben een slepend conflict over geld dat nu al een jaar duurt. Op 24 oktober werd Daniëlle gearresteerd, over die avond vertelt ze: “We hadden eigenlijk die zaterdagmiddag al een afspraak, maar die kon niet doorgaan omdat de persoon in kwestie niet thuis was. Die avond ben ik met mijn moeder, op mijn sloffen in mijn trainingspak en nachthemd, richting Diemen Zuid gereden om de puntjes op de ‘i’ te zetten voordat we de volgende ochtend naar de advocaat zouden gaan. Frans had Surinaams gehaald en ik zou zo weer terug zijn. Maar dat is anders gelopen dan de bedoeling was.”

De volgende ochtend staat in alle kranten dat de vrouw van Lange Frans in overspannen toestand door de politie uit de voortuin van het ouderlijk huis van Baas B is geplukt. In haar auto zou een geladen pistool zijn gevonden. Daniëlle vertelt hier over: “Ik heb nooit een pistool gezien. Ik ben op een paar honderd meter van de auto, die in een andere straat stond, aangehouden en gelijk afgevoerd in een busje. Ik heb de auto verder niet meer gezien. Pas 24 uur later heb ik gehoord wat ze hebben aangetroffen in die wagen.”

Er hangt Daniëlle nog steeds een rechtszaak boven het hoofd. Wanneer Fernando in het kruisverhoor vraagt wat ze zou doen wanneer ze Baas B op straat tegen komt, antwoordt ze opgeruimd: “Ik mag niet eens wat doen. Ik mag hem niet eens aankijken want dan heb ik de kans dat ze me weer oppakken.” Later voegt ze daar aan toe dat ze geen spijt heeft van de hele actie: “Ik zou zo weer naar hem toe rijden op een zondagavond om een handtekening te halen.”

Beluister hier het fragment:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/danielle_van_aalderen_in_start.mp3{/audio}

Pussy
Tussen de beste vriend en de vrouw van Lange Frans heeft het eigenlijk nooit geboterd. Daniëlle vertelt: “Eigenlijk heb ik vanaf het begin af geen klik met hem gehad. Ik vond hem altijd al een pussy. Anderhalf jaar treuren om een meisje dat je in de steek heeft gelaten omdat ze zich eigenlijk niet kan binden aan één man, en dat eigenlijk al een week later alweer een nieuwe man heeft gevonden.. Dan denk ik bij mezelf ‘Dan kan je lekker met je hoofd in je reet blijven lopen, maar wordt wakker en doe iets’.” Dat meisje was overigens Yolanthe Cabau van Kasbergen die Baas B inruilde voor Jan Smit.

Ster advertentie
Ster advertentie