Music

Shakira goes Bollywood

  1. Newschevron right
  2. Shakira goes Bollywood
Shakira bewandelt binnenkort hetzelfde pad als Akon en Kylie Minogue. De Colombiaanse zangeres gaat een lied zingen voor de soundtrack van een Bollywoodfilm. De track wordt gemaakt voor een Sachin Joshi film. Het producer duo Salim-Sulaiman gaat het lied maken.

De verwachting is dat de film in de aankomende maanden wordt gemaakt met hulp van het Zuid-Afrikaanse fotomodel Candice Boucher. Shakira's songtekst wordt Engels met een aantal eenvoudige Hindi woordjes tussendoor.

Volgens de website OneIndia heeft producer Salim het nieuws bevestigd. Samen met zijn wederhelft Sulaiman heeft het duo de eer gekregen om het WK voetbal te openen en sluiten. Dit gaan ze doen de Zuid-Afrikaanse artiesten Loyiso Bala en Eric Wainaina, voor wie ze het WK-nummer schreven.

Vorig jaar maakte Kylie Minogue samen met producer A.R. Rahman een nummer voor de Indiase film Blue. Ook Akon waagde onlangs een stap richting Bollywood door de muziek te maken voor Shahrukh Khan's nieuwe film Ra.One die in 2011 uit zal komen.

Kylie Minogue in Bollywood

Ster advertentie
Ster advertentie