Music

Lady Gaga bungeejumpt van het dak tijdens Super Bowl halftime show

  1. Newschevron right
  2. Lady Gaga bungeejumpt van het dak tijdens Super Bowl halftime show

Lady Gaga heeft vannacht een indrukwekkende halftime show neergezet tijdens de Super Bowl. De show begon op het dak van het NRG stadion met 'God Bless America', waarna de zangeres naar beneden sprong. Zwevend in de touwen deed ze haar nummer 'Pokerface'. Eenmaal op de grond kwamen ook haar hits 'Paparazzi', 'Telephone', 'Just Dance', 'Born This Way' en 'Bad Romance' voorbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boodschap

Het optreden werd met een paar seconden vertraging uitgezonden op Fox. Lady Gaga is een grote Trump-tegenstander en de Amerikaanse zender was bang dat ze van de gelegenheid gebruik zou maken om zich tegen hem uit te spreken. Ze deed dit niet, behalve door subtiel te beginnen met 'God Bless America'. Hiermee benadrukte ze het belang van eenheid in een verdeeld land.

''Eén natie, ondeelbaar met vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.''

Halftime show

Vorig jaar deed Coldplay de halftime show, waarbij ook Bruno Mars en Beyoncé het veld betraden en een indrukwekkend optreden gaven. Het gerucht ging dat Beyoncé dit jaar weer zou optreden, maar dat was dus niet het geval. Eerder stonden ook al grote artiesten als Michael Jackson, Madonna, Black Eyed Peas en Prince op het veld tijdens de pauze van de American footballfinale.

Wedstrijd

In de finale van de 51e Super Bowl stonden de Atlanta Falcons tegenover de New England Patriots. Wat begon met een 28-3 voorsprong voor Atlanta, leidde na verlenging toch nog tot een overwinning van de New Englands Patriots met een eindstand van 34-28. Het is de vijfde keer dat de Patriots het grootste sportevent van Amerika winnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie