Music

Olivier Bangi start tienermoederproject

  1. Newschevron right
  2. Olivier Bangi start tienermoederproject
FunX luisteraars leerden de afgelopen weken de muzikale kant van Olivier Bangi kennen op zijn debuutsingle Coupe Decale. Daarnaast heeft de rapper ook een maatschappelijk betrokken kant. Zo is hij onlangs een project voor tienermoeders gestart in het jongerencentrum waar hij al jaren komt.

Samen met een groep jongeren is Olivier Bangi een tienermoederproject gestart. "Wij hebben zelf het nodige meegemaakt en geloven dat jongeren elkaar het meest effectief kunnen benaderen." Een goed voorbeeld is de 16-jarige Bibi. Ze is momenteel in verwachting van een kind, maar kan niet rekenen op steun uit haar omgeving. Haar verhaal wordt door Olivier en de andere jongeren omgezet in een theaterstuk met dans en muziek. Ook is er een track over geschreven. De videoclip daarvan zal binnenkort uitgebracht worden.

Inschrijven?
Iedereen die zijn bijdrage wil leveren, of die het leuk lijkt om te acteren in dit theaterstuk, kan zich inschrijven op de website van het jongerencentrum. Momenteel wordt er gezocht naar jongeren tussen de 14 en 27 jaar die beschikbaar zijn op vrijdagavonden. Klik hier als jij dat bent!

Naast rapper is Bangi ook bokser in de hoogste amateurtak van de sport. Zijn ambities reiken zo ver dat Olivier overweegt om de lijn door te trekken met een profcarrière. Dat worden drukke tijden voor de artiest!

Tot vorige week stond Olivier Bangi nog met zijn debuutsingle Coupe Decale in de XChart. De track behaalde op zijn absolute hoogtepunt de 22ste positie in de XChart.

Olivier Bangi - Coupe Decale

Ster advertentie
Ster advertentie