Music

Arash maakt clip met Lumidee op Cuba

  1. Newschevron right
  2. Arash maakt clip met Lumidee op Cuba
Na een succesvol optreden met de Azerbeidzjaanse Aysel zet Arash zijn solo producties weer voort. De komende dagen neemt hij bijvoorbeeld de videoclip op van zijn nieuwe single Kandi op het eiland Cuba. Deze keer geen Aysel, maar wel de Amerikaanse zangeres en rapper Lumidee die je waarschijnlijk nog wel kent van haar wereldhit 'Never Leave You'.

Dat de clip in Cuba wordt op genomen is heel bijzonder, want Amerikaanse artiesten laten zich niet zo vaak zien op het door communisten geregeerde eiland. Lumidee wist in eerste instantie niet dat de opnamen op Cuba zouden plaats vinden. "Ik raakte in paniek toen ik het hoorde. Ik wist niet wat ik moest verwachten en was een beetje bang om hier naartoe te komen."

Voor Arash was het hele Cuba-verhaal niet zo speciaal, want dit is alweer de derde videoclip die de Iraanse artiest op Cuba opneemt. In de video van Kandi speelt Arash zichzelf en drie typetjes die achter Lumidee aan zitten.

De in Harlem (New York) opgegroeide zangeres van Puertoricaanse afkomst vindt Cuba prachtig. "Het is ouderwetser. In New York doet iedereen lelijk, hier zijn de mensen juist heel vriendelijk. Ik vind dat iedereen Cuba zou moeten zien en dat alle Amerikanen het ook verdienen om hier te komen." Toch voelt ze zich op het eiland niet altijd op haar gemak. "De mensen staren hier me hier wel een beetje aan. Misschien komt dat doordat ze niet zo vaak New Yorkers zien."

Arash & Lumidee - KandiFoto's van de videoshoot:Arash Ft. Lumidee - Kandi

{youtube}Wz40S_gKQ_0{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie