Music

Emms, Bokoesam en Jack $hirak nemen een kijkje in het leven in The Bronx

  1. Newschevron right
  2. Emms, Bokoesam en Jack $hirak nemen een kijkje in het leven in The Bronx

Emms, Bokoesam en Jack $hirak brachten een bezoek aan New York om op zoek te gaan naar de perfecte beat. In de eerste aflevering was al te zien hoe ze op ontdekking gingen in de grote stad en spraken met verschillende muziekkenners. In de tweede aflevering zijn ze in de Bronx, waar ze spreken met Vin Rock van Naughty by Nature en Crazy Legs van The Rock Steady Crew. Daar ontdekken ze hoe bepaalde beperkingen juist tot hele mooie dingen kunnen leiden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bokoesam: ''Plekken waar het fucked up is, zijn mensen ook altijd extra creatief.''

Kapper

Ook spreken ze met de plaatselijke kapper die trots vertelt waarom hij zo van The Bronx houdt: ''Als ik hier niet was opgegroeid, wist ik niet de helft van wat ik nu weet. Alleen maar te gekke dingen, het is een leuk leven. Onze leraar vroeg ons wat we wilden worden als we groot waren. De meesten van ons wisten het al. De gemeenschappelijke deler is, doen waar je gelukkig van wordt. En dat doen veel mensen uit de Bronx nu ook. Wat ze ook gelukkig maakt, muziek, kleding, haar. Het is verandering en we voelen allemaal hoe onze families het doen. We openen nieuwe mogelijkheden.''

Sway

Aan het eind van de aflevering hebben ze een eerste ontmoeting met de legendarische Sway Calloway van Sway In The Morning. Hoe het er in de radiostudio aan toeging is pas te zien in de volgende aflevering.

Ster advertentie
Ster advertentie