Music

Jon Tarifa lanceert debuutvideo 'So Right'

  1. Newschevron right
  2. Jon Tarifa lanceert debuutvideo 'So Right'
VIDEO: De debuutvideo 'So Right' van Jon Tarifa is vandaag officieel in première op FunX. Speciaal voor deze gelegenheid biedt de zanger de track gratis aan via zijn officiële website. Hij liet So Right dinsdagochtend al horen tijdens het FunX programma Start. Het nummer bevat een boodschap van Jon Tarifa die ondersteund wordt door de trompet van Magnuss Baugis en zangpartijen van Robin Brock. Beide muzikanten maken tevens deel uit van de videoclip die je tussen de XTips terug kan vinden.

Videoclip

De video van So Right bevat beelden uit twee steden waar Jon Tarifa graag komt. De drukke straten van New York City worden gecombineerd met het beroemde Scheveningse strand. De clip is onlangs opgenomen toen Jon met de groep L4, waar hij destijds nog deel van uitmaakte, in de Verenigde Staten was voor een optreden.Feel good music

De knusse sfeer die de zanger van Albanese afkomst creëert met de feel good muziek, is een optelsom van het plezierige leven dat hij leeft. De songteksten van Jon Tarifa zijn gebaseerd op zijn eigen levenservaring. Vandaar dat dikke billen en bergen met geld niet in de track voorkomen. Jon hecht veel waarde aan familie en houdt om die reden extra rekening met het feit dat hij een voorbeeldfunctie heeft richting jongeren.

Solocarrière

Jon Tarifa maakte als Mic-Nif deel uit van de groepen NuClear Family en L4, maar gaat nu solo verder met de single So Right. Bij Start vertelde de rapper dat er meerdere redenen waren om solo te gaan. Jon Tarifa geeft eerlijk toe dat het moeilijk is om in een groep te werken. Je moet rekening houden met anderen en daarnaast heeft iedereen een ander doel en een andere manier van werken. Daarnaast speelt de taalbarrière een rol in zijn keuze. Hij rapt het liefst in het Engels.

Albanië

Jon bracht zijn jeugd door in Albanië, maar verhuisde als tiener naar North Carolina, in de Verenigde Staten. Toch is de rapper ontzettend trots op zijn vaderland. Hij vertelt dat hij z'n afkomst nooit zou inruilen. De solosingle So Right wordt om die reden ook in Albanië uitgebracht. Daarnaast lanceert hij de track tegelijkertijd ook in Nederland, Curaçao en de Verenigde Staten.Ster advertentie
Ster advertentie