Music

Brownie Dutch: "Olivier Bangi gaat buitenland ook proberen te veroveren"

  1. Newschevron right
  2. Brownie Dutch: "Olivier Bangi gaat buitenland ook proberen te veroveren"

Olivier Bangi keerde jaren na de FunXhit Coupe Decale terug met de nieuwe single Geen Stress. Samen met de producer van het nummer, Brownie Dutch, schoof hij vanochtend aan bij Fernando in Start.

Wie is die jongen?

Olivier Bangi staat sinds mei onder contract bij SPEC Entertainment van Ali B. Brownie Dutch vertelde vanochtend hoe dat ontstond: "Ik had 'Geen Stress' gemaakt en liet die horen aan Ali. Hij zei: "What the fuck! Wat is dit voor nummer? Wie is die jongen? Waar komt hij vandaan?!" Cheerleader van OMI was toen net uit en toen dacht Ali dat afrobeats zou overnemen en zag er dus money in!"

België & Frankrijk

Brownie Dutch vertelde Fernando dat Geen Stress bewust in verschillende talen opgenomen is: "Het is de bedoeling dat we 'Geen Stress' ook in het buitenland gaan releasen. Met name in Frankrijk en België, want daar is die afrobeat aan." Natuurlijk kreeg Fernando ook alvast een voorproefje horen van een rauw nieuw Olivier Bangi nummer, dat nog niet af is.

Gekke Afrikaan

Brownie Dutch en Olivier Bangi gaan wayyy back. Ze kennen elkaar van school en Brownie herinnert zich nog precies hoe dat ging: "Ik liep op een dag met mijn rugzakje in FUBU kleding en toen zei een gekke Afrikaan ineens 'Ey waar heb je dit gekocht' en ik dacht die wilt me rippen. Zo werden we matties, chillen in de pauzes en later begonnen we een rapgroep: Black Flames."

Ster advertentie
Ster advertentie