Music

Esmée Denters: "Ik heb een moeilijke tijd gehad"

  1. Newschevron right
  2. Esmée Denters: "Ik heb een moeilijke tijd gehad"

Esmée Denters werd in korte tijd beroemd nadat ze werd ontdekt op YouTube. Ze zong met Justin Timberlake, zat op de bank bij Oprah Winfrey en scoorde een hit met Outta Here. Maar zo snel dat ze opkwam verscheen ze ook weer uit the picure. Nu woont ze in Londen en werkt ze daar in een ijssalon. Met haar deelname aan The Voice UK probeert ze weer een boost aan haar carrière te geven.

Maandagavond zat Esmée bij RTL Late Night. Ze vertelde dat ze een moeilijke tijd heeft gehad, maar dat ze nu wel meer doorzettingsvermogen heeft gekregen. "Ik denk dat je eerst iets moet verliezen om de waarde in te zien", aldus de 26-jarige zangeres.

Nerveus
Voor haar auditie voor The Voice UK was ze nog nooit zo nerveus geweest, vertelt ze. Pas op het laatste moment draaiden alle vier de juryleden, waaronder Rita Ora, en Will.i.Am, hun stoel om. Afgelopen zaterdag won ze The Battles en nu staat ze in de knock-outfase, het laatste stadium voor de live shows.


Esmée vertelde ook over de rechtszaak die ze heeft aan moeten spannen om onder haar platendeal uit te komen. Bekijk het hele interview:



Ster advertentie
Ster advertentie