Music

'I Got A Boy' de nieuwe Gangnam Style?

  1. Newschevron right
  2. 'I Got A Boy' de nieuwe Gangnam Style?
De populaire meidengroep Girls' Generation bracht op nieuwjaarsdag het nieuwe album I Got A Boy uit. De videoclip van de titeltrack verscheen drie dagen later en staat inmiddels al op miljoenen views.

Het verbaast critici inmiddels niet meer dat de Zuid-Koreaanse meiden miljoenen kijkers weten te trekken, maar I Got A Boy is anders. Het nummer klinkt namelijk als een mix van meerdere tracks. Een van de beroemdere K-Pop-websites vindt het nummer klinken als een mix van Nicki Minaj, Major Lazer en Katy Perry liedjes.

Gangnam Style

Ook in de Verenigde Staten weet Girls' Generation te scoren. Velen denken dat de meiden dit succes te danken hebben aan de Gangnam Style van hun landgenoot Psy. Wat ze daarbij vergeten is dat Girls Generation al in de Billboard charts stond, voordat Psy in de V.S. opdook. Toch lijkt het reëel dat ze meeliften op Gangnam Style, maar zou het Girls' Generation ook lukken om een miljard views te scoren of is dat te veel gevraagd?

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/wq7ftOZBy0E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
http://www.girlsgenerationusa.com/
Ster advertentie
Ster advertentie