Music

Lady Gaga valt bijna flauw tijdens optreden

  1. Newschevron right
  2. Lady Gaga valt bijna flauw tijdens optreden
Lady Gaga's Monster Ball tour eist langzaam zijn tol. Dat bleek zaterdagavond toen de zangeres bijna flauw leek te vallen tijdens het zingen van Bad Romance.

Gekleed in een zilveren mini jurk met bijpassend hoofddeksel gaf Lady Gaga een optreden in Nieuw Zeeland. Bij het energieke gedeelte van Bad Romance ging de zangeres zitten, deed haar hoofddeksel af en ging vervolgens languit liggen. Met enige moeite bleef ze zingen. Bij haar eerdere optredens was dit gedeelte een dans-spektakel, maar deze keer leek het erop dat Gaga even de weg kwijt was.

Het lijkt erop dat de oververmoeidheid zijn tol begint te eisen bij de blondine. Het management van Gaga heeft nog niet gereageerd.

De wereldtour van Lady Gaga werd op 27 november afgetrapt en duurt nog tot 4 juni. Hierbij doet ze ook ons land nog aan. Op 15 mei staat ze in de Geldredome in Arnhem.Vrijdag bracht Gaga samen met Beyoncé de clip van pittige videoclip van Telephone uit. In de ruim 10 minuten durende videoclip is Gaga helemaal naakt te zien.

Lady Gaga & Beyoncé - Telephone

Ster advertentie
Ster advertentie