Music

'Hef brengt 'Hefvermogen 2' uit op 15 april'

foto: YouTube: Rookworst de Podcast
  1. Newschevron right
  2. 'Hef brengt 'Hefvermogen 2' uit op 15 april'

Hefvermogen wordt in Nederland gezien als een van de meest legendarische hiphopalbums. Met zijn rauwe sound en eerlijke teksten was Hef destijds met zijn tape verantwoordelijk voor een nieuw geluid binnen de Nederlandse hiphopscene. Onlangs kondigde de rapper aan dat deel 2 van het album op 18 maart zou uitkomen, maar zijn fans moeten nog even geduld hebben.

15 april

Naar alle waarschijnlijkheid komt het nieuwe album van Hef op 15 april uit. Op social media doken gisteren beelden op van de luistersessie in aanloop naar de release van het album. Onder andere Armin Shah van CONVO en rapper Sepa deelden beelden van het evenement op hun Instagramstory. Op die beelden was even later ook een nieuwe releasedate te zien.

foto: Instagram: @arminxshah

Tiende album

Hef kondigde eerder aan dat de release van Hefvermogen 2 op 18 maart zou plaatsvinden. Dat deed hij middels een post op Instagram, waarbij in de vorm van een tijdlijn te zien was welke albums vanuit het Boyz In De Hood-kamp zouden uitkomen. Verder zei hij in de track Ons, op de plaat Boyz In De Hood 2, dat zijn fans het nieuwe album op zijn verjaardag, 18 maart, konden verwachten: "'Hefvermogen 2' die krijgen jullie op mijn birthday."

Hiphopfans moeten dus nog heel even geduld hebben voordat ze Hefvermogen 2 kunnen beluisteren. De rapper dropte onlangs de track Sorry en maakt zich met de plaat alweer op voor zijn tiende album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie