Music

Atif Aslam wandelt top 10 binnen in de XChart

  1. Newschevron right
  2. Atif Aslam wandelt top 10 binnen in de XChart
Atif Aslam is bij FunX bekend geworden met zijn huidige XChart hit Tera Hone Laga Hoon. Naast een zangcarrière is Aslam ook bekend als acteur. In een interview met FunX vertelt hij over zijn aankomende film Bol.
Tera Hone Laga Hoon is de soundtrack van de Bollywood kaskraker Ajab Prem Ki Ghazab Kahani. De track blijft stijgen in de FunX hitlijsten en komt deze week de top tien van de XChart binnen. Atif Aslam zingt het nummer samen met de Indiase popzangeres Alisha Chinoy. Het lied is samen met Tu Jaane Na, één van de grootste hits van het album.


Atif Aslam & Alisha Chinoy - Tera Hone Laga Hoon

Let op, de tekst gaat door onder de video!Naast een zangcarrière is Atif Aslam ook een bekend acteur in Bollywood. Onlangs was de Pakistaanse zanger/acteur in Nederland en werd geïnterviewd door FunX. Hij vertelt daarin dat hij een groot deel van zijn succes heeft te danken aan de Indiase filmindustrie. Ook hoor je Atif Aslam over zijn aankomende film Bol. Hij verklapt in het interview wanneer de film uitkomt en wat voor rol hij daarin speelt.

FunX interview Atif Aslam: BolAtif Aslam is één van de weinige Pakistaanse artiesten die in Bollywood met succes is doorgebroken. Als enige Pakistaanse zanger ooit werd hij twee keer genomineerd in de categorie beste zanger voor de de ‘Film fare awards of India’, de grootste awards die uitgereikt worden in de Indiase filmindustrie. In eigen land kreeg hij de belangrijkste onderscheiding voor een Pakistaanse burger: De Tamgha-e-Imtiaz. Dat is een medaille die je krijgt voor eer, roem en glorie.
Ster advertentie
Ster advertentie