Music

Jayh Jawson laat tracks van nieuw album horen op FunX

  1. Newschevron right
  2. Jayh Jawson laat tracks van nieuw album horen op FunX
AUDIO: Jayh was vanochtend te gast in Start en liet op een vrolijke manier tracks horen van het album 'Jayh Jawson', dat sinds zaterdag in de winkels ligt. De Antilliaans/Marokkaanse zanger liet snippets horen van de zwoele slowjam 'Druppeltjes', de popsong 'Ik Wil Jou' en de zouktrack 'Alleen Jij'.

Jayh - Druppeltjes
{audio}http://download.omroep.nl/funx/muziek/jayhdruppeltjes.mp3{/audio}
Jayh - Ik Wil Jou
{audio}http://download.omroep.nl/funx/muziek/jayhikwiljou.mp3{/audio}
Jayh - Alleen Jij
{audio}http://download.omroep.nl/funx/muziek/jayhalleenjij.mp3{/audio}

Albumrelease

Op woensdag 31 augustus vindt de albumrelease van Jayh Jawson plaats in de Amsterdamse Toko MC. Daar zal de zanger een live optreden verzorgen met een band en iedereen mag erbij zijn. Aanmelden doe je gratis via releasepartyjayh@gmail.com. Om de unieke sfeer te behouden zijn er maar 200 plaatsen, dus wees er snel bij!

De President en Body Language (Right)

Verder in het interview vertelt Jayh over de twee soundtracks waarop hij zijn opwachting maakt. Samen met Kleine Viezerik vindt je hem nu terug in de XChart met 'Gek', de soundtrack van de Nederlandse film 'De President'. Binnenkort is ook de videoclip van Body Language (Right) te zien. Samen met de Partysquad en Rochelle heeft hij de soundtrack ingezongen. Q-Bah kreeg de track nog niet in handen van Jayh, maar gelukkig vond de FunX dj wel een versie via YouTube. Check 'm hieronder!



Jayh in FunX Start deel 1
{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/2011-Jayh_Jawson-Start1.mp3{/audio}

Jayh in FunX Start deel 2
{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/2011-Jayh_Jawson-Start2.mp3{/audio}

Ster advertentie
Ster advertentie