Music

Afrojack op 1 in de XChart "Kijk dat is die next-level shit!"

  1. Newschevron right
  2. Afrojack op 1 in de XChart "Kijk dat is die next-level shit!"
Afrojack was onlangs te horen in Weekend Wax waar hij vertelde over de nummer 1 hit Give Me Everything met Pitbull en Ne-Yo en meer verklapte over de verschillende stijlen op zijn aankomende album. FunX dj Hatim belde de Nederlandse dj terwijl hij lekker aan het zwembad lag in het Griekse Mykonos.

Momenteel staat Afrojack op de eerste plaats in de Verenigde Staten, maar wat hij nog niet wist, is dat hij ook de FunX charts domineert. "Kijk dat is die next-level shit, super!!" aldus de vakantieganger.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/weekendwax/Afrojack_vanuit_Griekenland_in_Weekend_Wax.mp3{/audio}

Album

Afrojack vertelt verder over een nieuw album, waar hij vanaf september extra veel tijd in gaat steken. Het worden samenwerkingen met andere artiesten, maar dan vanuit zichzelf, in de Afrojack-stijl. "Ik wil gekke crossovershit maken, hiphop, house, klein beetje dubstep hier en daar, electro, maar het moet vooral allemaal echt vet zijn om naar te luisteren. Dus het worden geen standaard popplaatjes ofzo"

Superleuk

Hatim vroeg de uitgeruste Afrojack wat er door je heen gaat als je op één staat in Amerika. "Het is supervet natuurlijk, maar het belangrijkste is voor mij het touren met het team. Dat het allemaal superleuk is. Niks is zo vet als de hele wereld rondtouren met je matties en je favoriete artiesten en muziek maken en draaien voor zoveel mensen."

Take Over Control

Verschillende websites schreven dat Take Over Control opnieuw uitgebracht is in de Verenigde Staten, maar Afrojack spreekt dit tegen. "Nee ik heb hem niet opnieuw uitgebracht, hij is nu pas ontdekt in Amerika door het grote publiek. Nu staat ie ineens op 75 in de Billboard chart. Dat is nog het grappigste."


XChart #1: Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Ster advertentie
Ster advertentie