Music

Indruk maken op Tyrese? Tatoeëer hem dan op...

  1. Newschevron right
  2. Indruk maken op Tyrese? Tatoeëer hem dan op...
Met bijna zeventig tatoeages kan je het lichaam van Tyrese Gibson een waar kunstwerk noemen. De tatoeage fanaat is sinds kort vrijgezel en verwacht hetzelfde fanatisme op het lichaam van zijn volgende vriendin. Hij heeft daarbij wel extreem hoge eisen. Tyrese wil namelijk een tatoeage van zijn naam op een hele bijzondere plek zien. Klik hier om te ontdekken waar..

"Ik vind vrouwen met een tatoeage ontzettend aantrekkelijk. Als een vrouw indruk op me wil maken kan ze het best mijn naam op haar achterwerk tatoeëren!", aldus de Transformers acteur in de nieuwe editie van Inked magazine. En Tyrese gaat verder, want het mag niet overal op haar achtwerk: "Dames als jullie een goede eerste indruk bij me willen achterlaten, zorg er dan voor dat mijn naam op je rechterbil getatoeëerd staat!"

Buiten de tatoeages om gaat het ook goed met het leven van Tyrese. Hij speelt in het tweede film over de Transformers, werkt momentaal aan de actiefilm Desert Eagle en als hij nog tijd over heeft gaat hij B.A. Baracus spelen in de nieuwe A-Team film.

Zou jij een tattoeage van je favoriete beroemdheid op je lichaam zetten voor een avondje met diegene?





Tranformers 2: Revenge of the Fallen

Ster advertentie
Ster advertentie