Music

Afrotrap-track 'Tout est bon' van Dj Babs en 4Keus de DiXte

foto: YouTube: 4KEUS Officiel
  1. Newschevron right
  2. Afrotrap-track 'Tout est bon' van Dj Babs en 4Keus de DiXte

Na de DiXte van deze week blijven we nog even in de Franse vibe... Dj Babs heeft in samenwerking met 4Keus in juni zijn nieuwste Afrotrap-single Tout est bon uitgebracht: een track die bestaat uit een afrobeat, trap en Franstalige rap. De track gaat superlekker en stond onlangs in de Pop Urbaine playlist van Deezer op #1. Op YouTube tikt de video alweer bijna de 25 miljoen views aan. Reden genoeg om de boys met Tout est bon te bekronen tot DiXte bij FunX. Je zal de heerlijke track aankomende week extra vaak door je speakers horen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Videoclip

Tout est bon betekent zoiets als 'alles is goed'. De bijpassende video doet Dj Babs' single zeker niet ten onder. Sterker nog, het geeft de track juist een extra boost! In de clip zijn een aantal jongeren te zien van Afrikaanse afkomst uit de banlieues (buitenwijk) van de grote Franse steden. In aanwezigheid van de rappers van 4Keus en Dj Babs zelf dansen zij met elkaar op de rhytmische rap-muziek.

Franse rapgroep

4Keus is een Franse rapgroep die bestaat uit 4 artiesten: Tiakola, Bné, Djeffi Jack en HK. De formatie is in 2015 ontstaan en zo'n twee jaar later, in 2017, zijn zij bekend geworden met hun eerste single O'Kartier C'est La Hess. De video ervan heeft inmiddels meer dan 65 miljoen views op YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie