Music

Wisin y Yandel komen naar Festival Pal Mundo in Amsterdam

foto: Festival Pal Mundo
  1. Newschevron right
  2. Wisin y Yandel komen naar Festival Pal Mundo in Amsterdam

De beroemde reggaeton-artiesten Wisin y Yandel staan op 6 juli in het Arena Park in Amsterdam op Festival Pal Mundo! Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt.

Duo, solo, duo

Je kent Wisin y Yandel natuurlijk van hun wereldhits Rakata, Follow The Leader en hun laatste single Aullando. Het het Puerto Ricaanse reggaetonduo besloot in 2013 tijdelijk uit elkaar te gaan. Het bleek voor beide artiesten een succesvolle periode en daarom was het verrassend dat ze vorig jaar aankondigden weer als duo door het leven zouden gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Big Leagues

Wisin y Yandel brachten eind 2018 het album Los Campeones del Pueblo / The Big Leagues uit waarop samenwerkingen staan met onder andere Maluma, Romeo Santos, Farruko en Ozuna. Kort na de release van het album, begon de Como Antes-tour, waar het optreden tijdens Festival Pal Mundo onderdeel van uitmaakt.

Line-up

De organisatie van het latinfestival kondigde al eerder de namen aan van andere buitenlandse toppers zoals Bad Bunny, Karol G, Wizkid, Popcaan, Victor Manuelle en vele anderen. Ook zij staan net als Wisin y Yandel op 6 juli in Arena Park.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie